Våra instruktörer och PT's är internationellt licenserade och aktiva i hela Malmö. Flertalet är dessutom kvalitetssäkrade hos välkända First Class PT Malmö. Prova vår gruppträning i Hyllie och upplev träning i världsklass!

Vad motiverar dig? Hos oss kommer du hitta en gruppträning som passar just dig och dina träningsmål! Prova våra lärarledda pass med en riktig PT i Malmö. Gratis för alla medlemma.


VIA APPEN KAN DU BOKA HIIT, GRIT, BOOTY, FIGHT, TABATA, SENIOR, RACKET, SPORT & YOGA. 


Välkommen till denna fantastiskt roliga och utmanande gruppträning i Hyllie. HIIT är precis som det låter en högintensiv intervallträning där det gäller att prestera maximalt under korta set med högt tempo.


Det finaste med vår HIIT är att du gör det efter egen förmågan vilket gör denna träningsform lämplig för en bred målgrupp. Perfekt för fettförbränning, hälsa, kondition, styrka och muskeluppbyggning.


Oavsett om du är nybörjare eller har tränat länge så gör dig redo att svettas med din PT. Boka gruppträning i hyllie alla vardagar enkelt via appen.


Tips! För en tuffare utmaning testa vår GRIT. En av många gruppträningar i hyllie!


Ta del av kampanjen denna månad och säkra ditt gymkort för otroliga 349 SEK per månad! Gymkort med all access ingår liksom bastu och all(!) gruppträning i Hyllie. Seniorer och blåljuspersonal tränar dessutom för halva priset dvs för ännu mer otroliga 250 SEK!

Gruppträning i Hyllie med några av Sveriges bästa personliga tränare!

“Rekomenderar starkt de ledarledda passen på Diamond Gym Hyllie. PT's precis i min smak. Hårda men lyhörda!


Jonas Blomdahl

- 27 år, Malmö

“Något av det bästa jag provat på! Underbar känsla att kunna pressa sig hårdare än vad man kan ensam. Rekomenderar verkligen diamond gym malmö och deras gruppträning i hyllie."


Katrin Börjesson

- 53 år, Lomma

“Provade gruppträning i Hyllie. Jag är glad att jag gav det en chans. Ledarna är glada, duktiga och väldigt proffesionella."


Jan-Ola Kvist

- 61 år, Höllviken

unsplash