Diamond gym i malmö, skapad av first class pt malmö, är utsedd malmös bästa gym året 2023. Förutom gym med bastu erbjuds massage, personlig träning, gruppträning, yoga och mycket mer. Boka en gratis PT-konsultation med en licenserad PT på vårt gym i hyllie och nå dina träningsmål snabbare med effektiv fettförbränning och snabb muskeluppbyggning. Boka PT med kostrådgivning eller utan. Gör en kroppsanalys på vårt gym med inbody scan, fettmätning och kalipermätning.

Christoffer Järnesjö

LIC. PT, MASSÖR & MENTAL COACH

VEM ÄR JAG

Som personlig tränare är mitt mål att skapa anpassade träningsprogram som inte bara förbättrar styrka och kondition, utan också främjar en hållbar och balanserad livsstil. Jag tror på att skapa träningsrutiner som är roliga, utmanande och anpassade efter varje individs unika behov och mål.

Som mental coach är jag engagerad i att stödja människor att uppnå sina fulla potential. Genom att använd av olika tekniker och strategier, hjälper jag klienter att hantera stress, öka självförtroende och förbättra sin mentala fokus. Jag tror på att skapa en positiv och stärkande mindset för att uppnå framgång både personligt och professionellt.

Som massageterapeut är jag specialiserad på att främja avslappning, återhämtning och välbefinnande genom terapeutisk beröring. Jag har expertkunskap inom olika massagetekniker och använder mina färdigheter för att lindra spänningar, minska smärta och främja kroppens naturliga läkningsprocess.

Med min kombinerade expertis som personlig tränare, mental coach och massageterapeut strävar jag efter att skapa en holistisk och heltäckande approach för mina klienter. Jag tror på att främja en balans mellan kropp och sinne för att uppnå optimal hälsa och välmående.Externa utbildningar:

  • Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar cert massageterapeut
  • Unestål Education mental tränare
  • STAC scandinavian top athletic center Elittränare steg 1
  • Eleiko Mobiliy/olympiska lyft
  • SAFE Education Personlig tränare
  • SAFE Education Mobility specialist
  • SAFE Education Grupptränare

Du är varmt välkommen att boka mig på en kostnadsfri PT-konsultation!