Skånes självklara val av friskvårdsleverantör!

Med handplockade PTs, elittränare, massörer & utbildare från hela landet är vi erkända som en av Sveriges mest betrodda friskvårdsleverantörer för företag, privatpersoner och event.


Boka ett kostnadsfritt möte och låt oss bearbeta fram en plan som passar just ditt mål och förutsättning.


Vi hälsar dig varmt välkommen att besöka Diamond Gym och en av våra anläggningar i Skåne!

ÅRETS KLIENT

Vår mest prestigefyllda tävling sedan 2011

Träna smart, inte mer - våga ta hjälp av ett proffs!


Med några av Sveriges bästa personliga tränare hjälper First Class PT Malmö dig att nå dina träningsmål snabbare, mer effektivt och med en minimal skaderisk. Med grundligt förarbete (omfattar hälsodeklaration, blodtrycksmätning och kroppsanalys), förstklassig personlig träning och kontinuerlig uppföljning får du en PT och ett upplägg som passar just din kropp optimalt. Oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare.


Du slipper dessutom huvudvärken med oseriösa tränare som lovar saker dom inte kan hålla och som förespråkar oseriösa genvägar som kan vara både ohållbart och skadligt. 


Friskvårdsföretag som levererar - PT & gym i Malmö anslutet till epassi


Som stolt samarbetspartner med First Class PT Hyllie kan vi med säkerhet säga att vi levererar förstklassig friskvård till privatpersoner och företag. Oavsett om du har personliga mål eller vill upprätta en rolig företagsfriskvård för dina anställda så erbjuds allt inom träning och hälsa inklusive massage, personlig träning, terapeutisk stretch, mammaträning, gravidträning, fettmätning, kalipermätning, kostrådgivning med skräddarsytt kostschema, muskeluppbyggning, snabb viktnedgång genom effektiv fettförbränning, kroppsanalys (inklusive inbody scan) och mycket mer!


Eliten väljer First Class PT Malmö - nu med gratis konsultation


Tusentals klienter kan inte ha fel. Under våra senaste 10 år har våra personliga tränare i Malmö tränat artister och kändisar liksom svenska elitidrottare och profiler på den internationella arenan. Nu erbjuder vi dig som privatperson eller företagare samma tjänst bara ett knapptryck bort.

Alltid med kostnadsfria konsultationer hos First Class PT Hyllie. Kontakta oss för offert eller för att boka ett gratis PT-möte hos bäst PT i Malmö.

Boka konsultation med bäst PT i Malmö

Alltid gratis och helt utan köptvång!