Åsa Kristoffersson

Yogalärare

YOGA I HYLLIE

HATTAYOGA

 

Yoga betyder förening; att balansera o finna harmoni mellan kropp och sinne/själ!

Att hålla Gentle yoga innebär att stärka kroppen på ett säkert och uppbyggande sätt- och att göra den smidigare samtidigt som energiflödet kommer igång. Asanas kommer till dej om du vill. Ett mjukt flöde där rörelser får både dej som nybörjare och praktiserande att kunna att få utmaningar från gång till gång. Varje klass avslutas med en stunds savasana(avslappning)

 

YINYOGA

 

Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform, där fokus ligger på andning och medveten närvaro i kroppen. När vi är i de olika asanas( positioner)stimuleras bindväven i leder och cirkulationen av blodflöde och lymfa kommer igång..

Positionerna är enkla och utförs alltid sittande eller liggande. Musklerna är avslappnade och positionerna hålls under en längre tid för attkomma åt kroppens djupliggande bindväv(fascia), leder och ligament. Även inre organ, vilket leder till ökad rörlighet, smidighet, bättre energiföretag i kroppen men även bättre arbete i inre organ som tarmsystem, kroppens drängen och lymfa( vilket bidrar till förbättrat immunförsvar och möjlighet att stärka kroppens förmåga att återhämta sig gentemot virus o dyl)

Be om offert för ditt event eller yogaklass!