HIIT, Yoga & gruppträning i Hyllie


På Diamond Gym Hyllie hittar du något för alla. Oavsett om du är nybörjare, vardagsmotionär eller vill satsa extra hårt på din träning så har du alla förutsättningar hos oss. Nu introducerar vi även HIIT pass i Hyllie på bästa gymmet i Malmö!

HIIT pass med några av Sveriges bästa PT´s

“Rekomenderar starkt de ledarledda passen på Diamond Gym Hyllie. PT's precis i min smak. Hårda men lyhörda!


Jonas Blomdahl

- 27 år, Malmö

“Något av det bästa jag provat på! Underbar känsla att kunna pressa sig hårdare än vad man kan ensam.


Katrin Börjesson

- 53 år, Lomma

“Jag är glad att jag gav det en chans. Ledarna är glada, duktiga och väldigt proffesionella."


Jan-Ola Kvist

- 61 år, Höllviken

Klassisk styrketräning kanske inte är något för dig. Men lugn! Som medlem på Diamond Gym Hyllie kan du nu boka kostnadsfria gruppass ledda av en internationellt känd personlig tränare i Malmö. HIIT pass kan lätt bokas genom din applikation som medlem på gymmet. Just nu kampanj på BAS12 med Gym + Gruppträning + Bastu för otroliga 349 kr per månad! Mer info här!

HIIT

High intense interval training


Välkommen till denna fantastiskt roliga och utmanande gruppträning i Hyllie. HIIT är precis som det låter en högintensiv intervallträning där det gäller att prestera maximalt under korta set med högt tempo. Det finaste med att köra HIIT pass är att du gör det efter egen förmågan vilket gör denna träningsform lämplig för en bred målgrupp. Perfekt för fettförbränning, hälsa, kondition, styrka och muskeluppbyggning.


Oavsett om du är nybörjare eller har tränat länge så gör dig redo att svettas med PT Dina från First Class PT Malmö tisdagar och torsdagar på Diamond Gym i Hyllie!

PT Dina

Lic. PT, kostrådgivare & internationell fitnessprofil


Med internationell PT licens och en bakgrund som specialisttränare i flertalet träningsformer hjälper dig PT Dina på bästa sätt och låter dig utföra träningen helt efter din egna förmåga. För att alla förtjänar att må bra! Gym + Bastu + Gruppträning just nu från otroliga 349:- i månaden!

Tisdagar
Kl. 19:00-20:00 (med PT Dina)


Torsdagar
Kl. 19:00-20:00 (med PT Dina)

Ta del av kampanjen idag och säkra ditt gymkort för otroliga 349 kronor  per månad! Gymkort med all access ingår liksom bastu & gruppträning.

PT Dina, internationellt licenserad personlig tränare i Hyllie genom First Class PT Malmö. Leder numera våra HIIT pass i Hyllie på tisdagar & torsdagar!